tiistai 6. tammikuuta 2015

I love my sauna!

Saunamme on remontoitu osana koko talon järkälemäisen suurta remonttiprojektia. Projekti jatkuu edelleen, mutta saunan osalta valmista on ollut jo ainakin puolitoista vuotta.

Seiniin valitsimme sormipaneelia, jonka värisävyksi halusimme tummahkon harmaan, ei kuitenkaan ihan mustaa. Harmaan sävy sekoitettiin Supi Saunasuojaan värisävyistä Poro ja Piki, jotka löytyvät Tikkurilan Valtti -kuullotteet ja puuöljyt -värikartasta. Sävy osui nappiin ensi yrittämällä. Purkin kanteen on kirjoitettu 2 poroa, 1 piki, 1,25 vesi. Siinä siis resepti.

Lauteet ja selkänojat teetimme mittojen mukaan. Käsittelimme ne kuitenkin itse Liberonin petsillä, sävy Mustanharmaa. Seinien ja lauteiden sävyt istuvat nätisti yhteen, lauteet ovat aavistuksen verran tummemmat.


Kiuas Harvian Kivi, saunanovi JELD-WEN Oksa valkoinen (saatavilla tällä hetkellä ilmeisesti vain mustana).

Meillä saunaa lämmitetään useita kertoja viikossa, ainakin näin talvella. Joskus vapaapäivinä lämpiää aamu- tai päiväsauna, se vasta ihana ylellisyys onkin.

Leppoisaa loppiaista!4 kommenttia:

 1. Aivan upea sauna! On teillä ollut kovasti hommaakin siinä, mutta kyllä vaan tuolla kelpaa löylytellä. <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kyllä kelpaa löylytellä. Ollaan kyllä oikein tyytyväisiä lopputulokseen.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis, harmoninen, varmasti rentouttavat löylytuokiot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Kuvat on vähän kellertäviä, sen verran oli hämärää kuvatessa. Kiva kun löysit tänne ja kiitos että kommentoit 😊

   Poista